O nama

Riva rafting centar , putnička agencija d.o.o. je tvrtka s dugom tradicijom u organizaciji i izvedbi pustolovnih, sportskih , izletničkih te ekspedicijsko istraživačkih aktivnosti u okviru selektivnih oblika turizma RH ( rafting, kajak, SUP, off road, speleologija, tracking, biciklizam i dr.)

S obzirom na to da su te aktivnosti dodatna i nova vrijednost u ukupnom turizmu RH postale su presudne i nezaobilazne u organizaciji team buildinskih aktivnosti te sportsko pustolovnih turističkih manifestacija iz kojih se iznjedrio jedinstveni oblik marketinga ( MANIFESTACIJSKI MARKETING).

Naša tvrtka je pionir takvog organizacijskog pristupa te je kroz svoj dugogodišnji rad , organizacijom i izvedbom velikog broja sportsko pustolovnih turističkih manifestacija znatno pomogla prostoru Zadarskog zaleđa , Zadarske regije, Sjeverne Dalmacije, te Republike Hrvatske da se etablira na europsku i svjetsku sportsku i pustolovnu turističku kartu.

– Organizator Deset hrvatskih rafting regata na rijeci Zrmanji
– Organizator Sedam kraljevskih SUP utrka
– Suorganizator prvog Zadar Outdoor festivala
– Organizator tri Zrmanja Adventures festivala
– Sudjelovanje u organizaciji više desetaka znanstveno istraživačkih ekspedicija pod vodstvom i upravljanjem D-DISKEF –a i drugih znanstvenih institucija i organizacija. 
– Sudjelovanje u organizaciji i savjetovanju nekoliko filmskih projekcija iz znanstveno pustolovnog programa ( Discovery)
– Organizator ili suorganizator manjih izvedbi sportsko pustolovnih aktivnosti u okviru znanstvenog rada i promocije Dalmatinskog krša
– Sudjelovanje i organizacija u izradi znanstvenog rada “Zrmanja uokvirena kršem”
– Sustavan i neprekidan rad u zaštiti prirode